Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka med honungsyoghurt

 
  • Serverar: 12-15 portioner
Skriv ut

Äppeltider

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut havrekli i yoghurt. Vispa ägg och socker pösigt, blanda med yoghurtblandningen.
  2. Blanda i bittermandel, vetemjöl och bakpulver. Häll upp i form med löstagbar botten, fördela äpplena över kakan och tryck ned dem lätt. Grädda i ugn 175° i 30-35 minuter.
  3. Blanda yoghurt, honung och vaniljsocker. Servera som sås till kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.