- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Riktikt gott med vaniljglass till.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Skala äpplena och skär dem i klyftor. Fördela klyftorna i en smord ugnsform. Rör ihop ägg och socker en stund och tillsätt sedan fettet, kokosflingerna och mjölet blandat med bakpulvret.
- Bred smeten över äppelbitarna och grädda tills det har fått gyllenbrun färg och äpplena känns mjuka.
- Tips:
Tag gärna lite kanel på. Om du bytar ut vetemjölet mot maizenamjöl i stället så blir kakan glutenfri.
Vill du ha rabarber i tället så tar du 600 g skurna rabarber istället för äpplena.
- Serveras med vanijglass eller vispad grädde.
Publicerat den
14 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
vill man till himlen utan o dö så e detta det närmsta man kommer super
supergott med kokos
Gjorde detta med maizena idag och bjöd en kompis som är glutenintolerant. Vi ger tummen upp båda två. :-)