Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkompott med havrefras

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Äppelkompott: Skala och kärna ur äpplena, skär dem i klyftor. Lägg äpplen, vatten, vanilj, socker och honung i en liten kastrull och låt koka upp. Sänk värmen och låt kompotten sjuda i cirka 8 – 10 minuter.
  2. Havrefras: Smält smör i en stekpanna, tillsätt havregryn och socker och fräs det i pannan tills det tagit färg. Rör om då och då.
  3. Servera kompotten med havrefras och vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.