Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmos med havtorn

(1 kommentar)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och fräscht.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena. Ta bort kärnhuset och dela dem i klyftor. Koka ihop alla ingredienserna under lock i 15 minuter.
  2. Man kan reglera sötman genom mängden honung.
  3. Häll upp på väl rengjorda burkar. Vill man att det ska hålla länge är det bäst att frysa moset i plastpåsar eftersom det inte innehåller några konserveringsämnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JohannaL1983 4 oktober 2012

    Den blev verkligen jättegod!! Syrlig och fräsch :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.