Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmuffins på mandelmjöl

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Delikata små rackare som dessutom är mättande. Går att frysa och plocka fram lite då och då.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg skållad mandel i en mixer och kör i någon minut. Skölj äpplena och skär i mindre bitar. Vispa ägg med kanel, vaniljsocker och agavesirap. Tillsätt mandelmjöl och hackat äpple.
  2. Fördela blandningen i muffinsformar och strö lite hackad mandel över. Grädda i ca 20 minuter tills de fått en fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mib4286 2 mars 2010

    Smaken var det inget fel på, men de är väldigt långt ifrån muffins. Min smet blev mer som pajdeg (tänk smulpaj) i konsistensen och kakorna blev i och för sig goda, men saknade fluffigheten som muffins har. Borde kanske vara lite mer vätska med i receptet?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.