Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelmust med lakrits

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

MEN gud så gott! Något för oss som gillar lakritssmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser i en gryta och koka upp. Sänk värmen och låt sjuda på låg värme i 20 minuter under lock.
  2. Dra grytan från värmen. Låt musten eventuellt stå i rumsvärme över natten för att få mer smak. Sila saften och värm upp den försiktigt när den ska serveras.
  3. Tips: Hela kryddor och äkta Sri Lanka-kanel kan man köpa i saluhallar och kryddbodar om de inte finns i vanliga butiker.
  4. Lakritsrot liksom ofiltrerad äppelmust kan finnas i hälsokostbutiker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.