Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpaj

 
Skriv ut

En klassiker i trädgården!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman ingredienserna till pajdegen. Arbeta ihop den och låt vila i kylskåpet ca 1 timme. Kavla ut degen i en pajform. Nagga degen. Fyll med skalade äpplen skurna i skivor. Blanda socker och kanel och strö över äpplena. Ev strö över hackade nötter. Grädda i 200 grader ca 20 min.
  2. TIPS: Jag brukar öka degmängden med hälften så jag även får ett härligt lock över pajen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.