Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpaj med kokos och banan

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel, snabb och jätte god paj. Jag har provat att strö över lite kanel över frukten innan gräddning och det blev jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 175 grader. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en smord pajform, 20 cm i diameter. Skiva bananerna och blanda med äppelklyftorna i pajformen. Blanda kokosflingor, vetemjöl och råsocker. Arbeta in smöret med fingertopparna. Strö smuldegen över frukten. Grädda i ca 25 minuter tills pajen fått fin färg. Strö över lite kokosflingor över pajen när den kommer ur ugnen. Servera med vaniljsås eller grädde.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • guardianlinda 19 mars 2008

    Hej! kan jag byta äpplena mot päron?/Kram Linda

  • ceciliasvensson 29 oktober 2008

    jättegod paj, den blev en succe. kram Cecilia

  • CiLiA_79 10 augusti 2009

    Riktigt god paj och väldigt enkel att göra!! :) Klar femma!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.