Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpaj med rivna äpplen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här äppelpajen blir saftig med rivna äpplen ovanpå pajskalet. En god hemkokt vaniljsås till gör den extra festlig.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop ingredienserna till pajen, går snabbast och enklast i en matberedare. Tryck ut degen i en pajform. Sätt rivna äpplen och kanel ovanpå och häll till sist över fyllningen. Grädda i 200 graders ugn i ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulbe08 22 januari 2010

    Rätt enkel att göra, men jag måste ha gjort nåt galet för gästerna trodde att jag skulle bjuda på köttfärspaj till efterrätt....:-) Inget större fel på smaken, men jag ska nog inte göra den igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.