Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpaj med vitchoklad kräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En smarrig efterrätt med äpplen och krämig vit choklad. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv den vita chokladen och blanda med rivet limeskal i yoghurten.
  2. Skär äpplen, strö över kanel och lägg i smörad form.
  3. Strö över smuldeg och grädda i ugn tills den fått fin färg.
  4. Servera med den vita chokladkrämen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tfkte 10 september 2008

    Vadå youghurt?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.