Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpannkaka på spisen

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Är superläckert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp äggen med salt och grahamsmjöl. Tillsätt en deciliter av mjölken och vispa till en slät smet.
  2. Tillsätt resten av mjölken, sötningen och citronraspet. Låt gärna smeten stå ca 1/2 timme att svälla innan du gräddar.
  3. Hetta upp stekpannan med fettet och sänk värmen innan du rör om i pannkakssmeten och startar gräddningen.
  4. Dela det urkärnade äpplet och skär upp i skivor. Fördela dessa ovanpå pannkakan och grädda färdigt. Pudra över kanel och servera. Passar som efterrätt eller mellanmål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.