Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpizza

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Snabblagad dessertpizza med mynta och honung.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Lägg tortollabröden på plåtar med bakplåtspapper. Bred på kesellan.
  3. Kärna ur äpplena och skär i skivor. Lägg på äppelskivor och strö över pinjenötter.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 8 min
  5. Ringla över honung och strö över mynta. Skär i snibbar eller halvmånar och servera gärna med vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Madstern 5 oktober 2012

    Perfekt höstdessert men man behöver inte göra så mycket - vi fick massor över! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.