Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpizza med mandelmassa, honung och pistagenötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pizza som efterrätt är väldigt läckert att servera och blir otroligt gott. Prova denna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser till degen i en degblandare och kör i 5 minuter. Låt kalljäsa i 3 timmar. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Dela upp i små bollar à 150 g och kavla tunt. Toppa varje pizza med ett tunt lager crème fraiche, riven mandelmassa och en liten nypa kanel. Skiva äpplena tunt och fördela över pizzan. Baka i ugn i ca 5-10 minuter. Kolla så att den inte är degig.
  3. Ta ut ur ugnen och ringla över honung, strö över pistagenötter och lite plockad mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.