Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelpizza med ost och rosmarin

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tilltugg till glöggen 88 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda pizzamixen enligt anvisning på paketet. Stansa ut små rundlar, ca 5 cm i diameter. Lägg på plåt med bakplåtspapper. 3. Hyvla äpplen tunt mrd mandolin eller skär med kniv. Lägg en skiva på varje pizza. 4. Skär osten smått och smula över. Lägg på en klick fikonmarmelad. Repa rosmarin och strössla på toppen. 5. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter till fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.