Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsallad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En jättegod sallad som passar bra till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp sockret och vattnet, låt svalna. Pressa limefrukterna och rör ner saften tillsammans med oljan i sockerblandningen. Skala, kärna ur och tärna äpplena. Lägg ner tärningarna i lagen och marinera ett par timmar.
  2. Finhacka gräslöken och vänd ner den precis före serveringen. Toppa gärna med lite fina myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.