Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelsmulpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbar dessert ,eller bara när man är sugen. Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och dela dem i klyftor. Fräs äpplena i fettet tillsammans med farinsocker och kryddor. Häll över frukten i en eldfast form.
  2. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt det smälta fettet sist. Strö smuldegen över äpplena i och grädda i mitten av ugnen 225° i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.