Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppeltårta med ingefära

 
Skriv ut

Lättsötad och inte så onyttig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. . ispa äggen med råsocker och vatten tills sockret har löst sig.
  3. Häll i fettet och rivet äpple och ingefärsrot. Blanda samman med mjölet och bakpulvret.
  4. Skrapa ned smeten i en smord och bröad 1 1/2-liters form. Grädda på andra falsen nerifrån i 25 minuter.
  5. Stjälp upp och låt svalna. Vispa grädden ganska hårt och blanda med moset. Bred det på kakan och garnera med chokladflis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.