Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelyoghurtbröd med dinkelmjöl

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett bröd med naturlig kraft. Hög måbra faktor för magen och för själen. Resultatet talar för sig själv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en stor skål.
  3. Rör ner yoghurten, det rivna äpplet och honungen och rör om ordentligt.
  4. Lägg bakplåtspapper i en brödform och häll i smeten.
  5. Grädda brödet längst ner i ugnen cirka 1 timme och 20 min.
  6. Kontrollera med sticka att brödet är helt klart. (Ska ha en temperatur på 72 grader i mitten).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sussilo56 9 mars 2010

    Tänk att ett så enkelt bakat bröd kan vara så gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.