Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple- och blomkålssallad i yoghurt

 
Skriv ut

Sallad komponerad av kocken Niclas Rapp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och plocka ½ huvud lollo rosse och ½ huvud romansallad. Kärna ur och kärna äpplet. Skär bort stammen från det halva lilla blomkålshuvudet och skiva det tunt. Blanda naturell yoghurt med konc äppeljuice, salt och peppar. Blanda samman sallad, äpple och kål med yoghurtdressingen. Smaka ev av med mer salt och peppar.
  2. Passar till vitlöksstekt eller vitlöksspäckad lammstek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.