- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En underbart god kombo och smaken intensifieras genom att man fräser lök, äpple och curry!
Instruktioner
- Häll av spadet på sillen och skär den i bitar (om det är hela filéer) samt låt den rinna av. Strimla purjon, hacka rödlöken samt skala och kärna ur äpplet och tärna det i småbitar. Fräs allt mjukt i smöret, ta upp och låt kallna helt.
- Blanda yoghurt, majonnäs, honung och citronsaft. Rör i lök-curry-äppelblandningen och krydda med salt och citronpeppar, vänd sist ner sillbitarna i blandningen. Låt stå i kylen 10-12 timmar.
Publicerat den
19 juni 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mums! Jag letade efter ett recept just när man steker lök och curry (hade ett, men borta..) och jag hittade ditt! Jättegod, favorit på Midsommarbordet, tackar:)