Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple- och hasselnötsbröd

 
Skriv ut

Mycket gott och saftigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen med fingervarmt vatten i en assistent. Tillsätt alla övriga ingredienser och sist mjölet, spara 1 dl till utbaket. Låt assistenten gå i ca 5 min. Låt sedan degen jäsa ca 45 min. under bakduk.
  2. Lägg upp degen på mjölat bakbord och dela upp i två limpor eller fördela i två brödformar. Jäs sedan i ytterligare 20 min. Sätt ugnen på 225 grader och grädda i den nedre halvan av ugnen i ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.