Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple och kanelmuffins

 
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Typ amerikansk

Ingredienser

Instruktioner

Blanda äpplen, kanel, socker och smör. Blanda mjöl, bakpulver, salt, nejlikor och kanel Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner yoghurt och smör i äggsmeten. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Skeda upp i muffinsformar (typ amerikanska). Blanda socker och kanel och strö över muffinsen. Grädda i 225 grader i c:a 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.