Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple och morotsmuffins med kanel

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Dessa muffins är perfekta till sommarpicknicken, till en varm soppa på hösten, som brunch eller mellanmål! De är riktigt goda och smakkombinationen är underbar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Sikta ihop mjöl, bakpulver, kanel och salt i en bunke. Vispa ägg och råsocker pösigt tillsammans. Tillsätt äpple, morot, yoghurt och smör till äggblandningen.
  3. Blanda ner de torra ingredienserna i smeten. Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i stora pappersformar.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.