Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple- och myntamarinerade lammspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äpple, mynta och lamm, en härlig smakkombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman vitlök, citronskal, citronsaft, grovhackad mynta samt äppeljuice och olivolja. Smaka av med svartpeppar.
  2. Skär köttet i stora kuber och lägg ner i marinaden. Blanda noga, täck över och marinera i kylskåp i ca 4 timmar, gärna längre.
  3. Tänd grillen och ta fram lammköttet. Trä köttet på grillspett. När du har fin glöd grillar du lammspetten runt om i ca 6-8 minuter. Lammet är godast om det är rosa inuti. Vänd på spetten flera gånger. Salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.