Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple- och pekankaka med ingefära

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

*MUMS*

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en springform.
  2. Vispa ägg och socker luftigt. Sikta i mjölet och bakpulvret. Vispa igen. Smält smöret och vänd ner med slickepott. Häll smeten i formen.
  3. Tärna äpplena, hacka nötterna och finhacka syltad ingefära. Fördela ner i smeten. Grädda i ugnen ca 30 minuter. Låt sedan kakan svalna.
  4. Servera med vaniljglass och ev. lite lönnsirap

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.