Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple- och rödavinbärspaj

(2 kommentarer)  
Äpple- och rödavinbärspaj Äpple- och rödavinbärspaj
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod med härliga smaker, smakar sommar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och kärna ur äpplet och skär i skivor. Smörj en eldfast form och lägg i äppelskivorna. Ringla sirapen över äppelklyftorna, krydda med kanel och kardemumma. Fördela därefter de röda vinbären över äppelklyftorna.
  2. Blanda mjöl, havregryn och kokos med flytande smör/rapsolja. Klicka smeten över äppelklyftorna. Grädda i 25 minuter.
  3. Servera med vaniljsås eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mango47 28 februari 2013

    Låter gott. Men hur kommer vinbären in? Ovanpå äppelskivorna i botten?

  • Roskerstin 1 mars 2013

    Jaa, det stämmer vinbären läggs ovanpå äppelskivorna, skall förtydliga detta i receptet. M V H Kerstin

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.