Ännu ett recept med muffins
Instruktioner
- För bästa resultat och saftighet, se till att låta alla ingredienser stå framme 1-2 timmar så att allt får rumstemperatur.
- Sätt på ugnen, 225-250°C (vad som brukar funka bäst i din ugn). Skala och riv äpplet. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda alla torra varor till smeten och vänd ner i ägg- och sockerblandningen. Häll i det rivna äpplet och rör försiktigt om. Fördela smeten i stora formar.
- Blanda alla ingredienser till smuldegen, fördela crispet på muffinsarna. Grädda dem i mitten av ugnen tills de fått vacker färg, ca 10 minuter. Låt svalna.
- Gör smörkrämen av rumsvarmt, riktigt mjukt smör; blanda smöret med florsocker och vaniljsmak, vispa med elvisp till en mjuk, fluffig kräm. Spritsa ut krämen över de avsvalnade muffinsarna. Dekorera med en halv valnötskärna.
Publicerat den
11 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar