Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplecheesecake

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Klä botten till en form med löstagbar kant med bakplåts papper. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Blanda i flingor och kokos och bred därefter ut blandningen i formen. Låt stelna. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en kastrull med vattnet, Sweet & Less och kanelen och sjud dem under lock tills de är precis mjuka. Låt svalna. Bred ut dem på bottnen. Blanda samman kesella, mini fraiche, Sweet & Less och vaniljsocker till den andra fyllningen och bred denna över äpplena. Garnera med lite strimlat äppleskal.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Elaine--85 13 november 2013

    Räknade lite på kaloriinnehållet och blev glatt överraskad. Bara 215 kcal/portion! Det är ganska lite för en så lyxig dessert =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.