Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplemos

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Evas snabba äpplemos

Ingredienser

Instruktioner

Koka äppelbitarna till mos, inte för häftigt. Rör i grytan ganska ofta så det inte bränner. Ta upp kanelstängerna. Kör i mixerstaven till du fått de önskade grovheten på moset. Blanda ner sockret, lite i taget smaka av. Gör ett uppkok, lägg ner konserveringsmedlen, rör ordentligt. Häll genast på rena varma burkar. Håller hela vintern om det står svalt och gärna mörkt.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Zmulan78 6 augusti 2011

    Mycket gott blev detta!! Mitt första äpplemos kok! =) Tack!

  • Zmulan78 6 augusti 2011

    Mycket gott blev detta!! Mitt första äpplemos kok! =) Tack!

  • bredstorp 6 augusti 2011

    Hej Va kul att du att du tyckte moset va bra. Ska snart börja göra eget igen. MVH EVA

  • godcilla 7 september 2011

    Ditt recept verkar jättebra, tänkte ge mig på det ikväll när barnen somnat. Skalar du äpplena eller låter du det vara kvar?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.