Smaskiga muffins gjorda på äggsubstitutet "No-egg" som finns att köpa på hälsokostbutiker och välsorterade mataffärer
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält margarinet och vispa ihop det med sockret och sojamjölken i en bunke. Blanda mjöl, bakpulver, "No-egg", vaniljsocker och i en egen bunke och rör sedan försiktigt ner det i smörblandningen och äpplemoset till en smet.
- Rör i äpplena och klicka ut smeten i ca 15 st normalstora muffinsformar( formarna ska fyllas ungefär till tre fjärdedelar med smet).
- Grädda i 15-20 minuter mitt i ugnen. Känn gärna efter med en trästicka eller tandpetare om dom är klara, blir stickan kladdig behöver dom en liten stund till.
- Tips!
Använd den frukt eller fyllning som passar.
Publicerat den
7 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar