Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplemuffins med no-egg

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Smaskiga muffins gjorda på äggsubstitutet "No-egg" som finns att köpa på hälsokostbutiker och välsorterade mataffärer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält margarinet och vispa ihop det med sockret och sojamjölken i en bunke. Blanda mjöl, bakpulver, "No-egg", vaniljsocker och i en egen bunke och rör sedan försiktigt ner det i smörblandningen och äpplemoset till en smet.
  3. Rör i äpplena och klicka ut smeten i ca 15 st normalstora muffinsformar( formarna ska fyllas ungefär till tre fjärdedelar med smet).
  4. Grädda i 15-20 minuter mitt i ugnen. Känn gärna efter med en trästicka eller tandpetare om dom är klara, blir stickan kladdig behöver dom en liten stund till.
  5. Tips! Använd den frukt eller fyllning som passar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.