Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplen med havresmul & kanel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mums =)) Godaste äppelpajen jag ätit!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär äpplena i klyftor och lägg dem i botten på en smord ungsfast form.
  2. Smält ihop smör, socker och kanel i en kastrull och pensla äpplena med det.
  3. Blanda ingredienserna till smuldegen. Arbeta inte för länge, den ska vara smulig!!! Strö över degen över äpplena!
  4. Grädda i ca 45-50 minuter i 175-200 C

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsigt 29 november 2007

    Bra recept där ingridienserna oftast finns hemma

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.