Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplen under maräng - diabetes

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket omtyckt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Lägg de klyftade äpplena i en smord ugnssäker form. Låt skalet vara kvar. Fukta med vatten och pudra över med kanelblandningen.
  3. Ställ in formen i den uppvärmda ugnen och låt den stå inne i 15 minuter.
  4. Vispa vitorna hårt och söta medan du fortsätter vispningen i några minuter till.
  5. Klicka ut marängmassan på äppel­klyftorna och grädda till lagom färg i ca 15 minuter. Servera direkt med kylskåpskall kaffegrädde till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 19 oktober 2009

    Denna har vi testat här hemma, men vi hade faktiskt laktosfri vanlijvisp till. Det var supergott. Tack för ett gott recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.