Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpplepaj med rabarber

 
  • Serverar: 4-7 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod paj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Rör ner allt t.om bakpulvret. Blanda till en deg. Tryck ut den till ca 26 cm. Grädda i nedre delen av ugnen I ca 15 min. Blanda samman alla ingredienser och lägg i formen. Grädda i nedre delen ugnen 30 min.
  2. Bon appetitè

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.