Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ärt- och myntakräm på rågbröd med laxrom

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräscht, vackert, läckert – och så enkelt att göra! 2 poäng portionen (viktväktare).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa alla ingredienser till ärtkrämen i matberedare eller med stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stansa eller skär ut bröden i munsbitar. Använd små pepparkaksmått (stjärna, hjärta eller cirkel) så blir det extra nyårsfint. Eller skär med kniv för att minska svinnet. Lägg på ärtröra och en klick yoghurt. Toppa med laxrom. Dra några extra drag med pepparkvarnen över bröden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.