Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ärtsoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Grymt god med fläsk och köttkorv

Ingredienser

Instruktioner

lägg fläsket i en gryta slå på vatten och koka upp ta upp fläsket och spola av det, lägg det i nytt vatten som får koka upp skär grönsakerna i mindre bitar lägg i dem och kryddorna koka 1 1/2 timmanär det återstår ca 10 min lägger du i korvarna som du har pickat med en gaffellåt detta sedan kallna i spadet blötlägg ärtorna i rikligt kallt vatten over natten skölj dem sedan och lägg dem i en stor gryta, häll på fläskbuljongen låt detta koka upp och lägg i kryddorna låt detta koka på svag värme ca 1 ,10 timma skumma av ibland och ta bort skal som flyter upp smaka av för att kolla om det är färdigt späd till önskad konsistens värm fläsket och korvarna servera rykande varm med fläsket & korvarna brevid och glöm inte de viktiga tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.