Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äventyrs-pannbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En del av ingredienserna här kanske kan vara lite svåra att få tag på, i alla fall året runt. Men med hjälp av fantasin går det bra att ersätta dem och få ett bra resultat i alla fall. Resultatet blir en riktig proteinbomb, fettsnål och smakfull.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp en liter vatten och slå den över bondbönorna. Låt stå en timme. Häll av vattnet och koka bönorna utan salt 30-40 minuter eller tills de känns mycket mjuka. Häll av överblivet vatten. Lägg lammfärs, kokta bönor och ägg i en matberedare och kör tills det är välblandat. Tillsätt salt, vitlök, gräslök, mynta och svartpeppar och blanda om igen. Tillsätt till sist kikärtsmjölet och blanda ytterligare en minut eller två. Klicka smeten till pannbiffar i en stekpanna och stek några minuter på varje sida. Servera med potatismos och en grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.