Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikansk fläskfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Lätt middag, passar både till vardag och helg

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset Gör såsen, fräs smör och curry. Tillsätt mjölet utvispat i en del av vattnet. Häll i vatten och grädde och smula ner buljongen. Koka 3-5 min. Rör ner bananen och smaksätt med vitlök, salt och pressad citron Skiva köttet och stek med grillkrydda. Servera ev med salta jordnötter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zzimzz@hotmail.com 14 november 2011

    nice....

  • Wombat04 20 februari 2013

    Ett härligt recept som vi testade idag för att vi var dödströtta på alla gamla hjulspår. Vi var förväntansfulla när vi lagade maten, förväntansfulla när vi dukade och enormt nöjda när vi hade ätit färdigt. Något av det godaste vi ätit på länge! Såsen fick den allra lättaste smak av banan, och curryn och vitlöken gav den sting. Ska pröva med kyckling nästa gång, det kan bara inte misslyckas det heller. Tack för ett toppenrecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.