Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afrikansk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kryddigt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små tärningar. Skal och tärna löken, skär morötterna i skivor och krossa vitlöken. Hetta upp matfettet och fräs kött och grönsaker väl. Tillsätt tomatpuré, kryddorna, citronsaften och buljongen. Låt grytan koka under lock till köttet känns mört. Ca 45-60 minuter. Blanda matfett och mjöl och rör ned i grytan. Koka ytterligare någon minut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.