Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Heta upp mjölken och häll över kokosflingorna. Låt stå och dra tills det svalnar. Skär kycklingen i tunna strimlor. Strimla paprikorna och purjolöken. Stek kycklingen i en gryta. Rör ner paprikan, sambal oelek och purjolöken och låt det fräsa i några minuter. Salta. Tillsätt buljongtärning och häll kokosmjölken över genom sil ner i grytan. Låt såsen koka upp. Rör ut mjölet i yogurten och rör ner i såsen. Låt såsen koka i 5 min. Servera med ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.