Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After 8 kaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör och blockchoklad. Vispa samman socker ägg och mjöl och tillsätt smörblandningen. Häll i en ugnssäker form. Sätt in i ugnen 175-200 grader i ca 30 min. Smält after eighten och blanda i smör och grädde. Låt kakan svalna och häll sedan över after 8 krämen. Ställ i kylen och låt svalna lite. Servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lind 3 december 2007

    Gjorde denna kaka igår.. Blev en riktig succé!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.