Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight-cheesecake

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är en riktigt god cheesecake!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda digestivekex och smör i matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en bakform med löstagbar kant och kyl medan fyllningen görs.
  3. Rör ihop cream cheese och socker. Blanda i vetemjöl, vaniljsocker och salt och vispa till en slät smet. Tillsätt äggen, ett i taget, och rör ordentligt.
  4. Häll häften av smeten över pajskalet. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10 minuter eller tills kakan stelnar något. Lägg försiktigt ut cirka 8 bitar After Eight och fyll på med resten av smeten.
  5. Grädda i ytterligare 50 minuter. Låt kakan svalna något och dekorera sedan med flera After Eight.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • molina 28 oktober 2008

    Denna goa kaka ska provbakas o avnjutas till fredasmyset..mmm

  • thaismart 4 november 2010

    Himmels gott!.....................tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.