Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight Fluff

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mums i tårta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i grädden på låg värme. Det får inte koka! Kyl i minst 6 tim, eller över natten. Vispa till härligt krämig konsistens.
  2. Obs, om inte chokladgrädden har kylts av ordentligt eller kokat vid smältningen så skär sig krämen när man vispar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sork 2 januari 2011

    Gjorde detta ljuvliga "fluff" till nyår och serverade som mousse tillsammans med konserverade päron. Underbart. Tackar verkligen för detta mycket användbara recept Gott nytt år!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.