Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight-pannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ersätt vispgrädden med mellangrädde för att få en lite magrare pannacotta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Koka upp grädden och socker, ta av från värmen. Ta upp gelatinet och rör ner i grädden. Låt svalna.
  2. Smält chokladen och blanda ner i grädden tillsammans med vaniljsockret. Häll upp och låt stelna i kylskåp.
  3. Garnera med jordgubbar och ev några blad citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitten56 17 november 2012

    Riktigt smarrig, precis lagom söt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.