Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight tårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gillar man mintchoklad bör man testa denna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och blockchoklad. Vispa strösocker och äggulor. Rör ner i smör och chokladblandningen. Rör i mjölet. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner det i smeten. Grädda i smord och bröad springform. 175 grader ca 20 minuter.
  2. Gör glasyren under tiden kakan gräddas.
  3. Smält försiktigt ihop smör, grädde och After Eight. Låt svalna tills kakan tas ut ur ugnen. Bred över glasyren. När kakan svalnat, dekorera med After Eight skurna i trekanter.
  4. Servera med vispad grädde och ev. bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.