Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After Eight terrin

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Perfekt som juldessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen fint. Koka upp grädde och muscovadosocker och häll över chokladen. Rör tills det är en slät massa. Tillsätt matfettet och blanda väl.
  2. Lägg lite av krämen i en avlång form, lägg after eight plattor ovanpå som täcks med kräm. Fortsätt varvningen, se till att det blir kräm överst. Ställ svalt för att stelna.
  3. Doppa formen hastigt i varmt vatten när den skall stjälpas upp. Skär after eight terrin i tunna skivor med kniv som värms i varmt vatten.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • emelieskrypin 6 december 2007

    Mmm...älskar mintchoklad så detta måste jag testa.

  • EowynUndomiel 24 oktober 2008

    Åååh vad gott det verkar, det här bara måste jag göra till jul!!

  • ida85 10 november 2008

    åh, denna måste man göra till jul . min mamma skulle bli sååå glad ! hon älskar mint ! (:

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.