Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Afterski shock

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Afterski shock

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp mjölk, kakaopulver och rom i en kastrull. Vispa lite så att det blir skummigt.
  2. Lättvispa grädde. Häll chokladdrycken i ett värmetåligt glas
  3. Floata grädde, dvs häll på försiktigt med grädde över en upp-och-nervänd sked i vätske­kanten, så att den flyter ovanpå.
  4. Pudra lite kakaopulver över grädden och toppa eventuellt med en mashmallow.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.