Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Agnes fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En härlig fiskgryta med smak av sol och hav

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag fram fisken om de är frysta och låt dem tina en stund och skär dem i tärningar ca 3*3 cm
  2. Ta en grytkastrull häll i oljan
  3. Hacka löken och vitlöken och bryn dem lätt i oljan Tillsätt morötter selleri och potatistärningarna och vänd dem ner i oljan späd med buljongen. Låt det koka ca 10 minuter tills potatisen är halvkokt.
  4. Lägg i fiskbitarna och oliverna som halveras. Låt det puttra tills allt är mjukt smaksätt med saften av en pressad citron.
  5. Salta och peppra vid behov tänk på att buljongen kan vara salt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.