Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Agnes gratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den är värd att prova

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar. Fräs hacket några minuter i smör. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Strimla sockerärter och spenat. Vänd ner i hacket.
  3. Smörj en ugnssäker form. Lägg i hälften av grönsakerna och smula över osten. Täck med resten av grönsakerna. Häll på grädden. Gratinera i ca 40 minuter.
  4. Täck gärna med ugnsfolie efter halva tillagningstiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.