Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aioli

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Mammas recept på snabb och god aioli. Passar perfekt till fisksoppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa vitlöken med saltet och lägg det i en bunke. Rör i äggulorna och blanda i oljan, lite i taget. Börja med att droppa under kraftig vispning tills aiolin är tjock och glänsande. Smaka av med citron. Detta recept ger ca 4 dl.
  2. [Det får absolut inte komma med någon äggvita, för då blir det misslyckat.]

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.