Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Oslagbar tillsammans med vitlöksbröd, antingen som förrätt eller till kötträtten.

Ingredienser

Instruktioner

Pressa ner vitlöken i en bunke. Rör ner äggulorna. Använd gärna elvisp eller vispa flitigt för hand nu när oljan ska i. Häll droppvis i oljan (häller man i den för snabbt så skär det sig.) Smaksätt med salt och vinäger eller citron.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helena1989 25 april 2008

    Väldigt god aioli, slår verkligen de köpta varianterna. Var gott att blanda citronsaft och vinäger istället för att välja ett av dem, det gav en mjuk smak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.